Contact

Het maken van een reservering kan direct via onze website. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Table with view

Klif 1, Logies & ontbijt

Maarten & Marianne van Velzen

 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid

Onze kamers en appartementen

Klif 1 heeft vier comfortabele gastenkamers en twee appartementen. De kamers en appartementen hebben elk hun eigen karakter waarin, naar wij hopen, iedereen zich thuis kan voelen. Gratis WiFi door het hele pand is een vanzelfsprekendheid, evenals het (h)eerlijke ontbijt met vele lokale Texelse producten.

Kamer 1

Kamer 1 is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een lits jumeaux / 2 boxsprings. De kamer heeft aansluitend een badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Boek deze kamer

Kamer 2

Kamer 2 is een knusse kamer met douche en toilet. Er is een lits jumeaux / 2 boxsprings en de kamer is gelegen op de eerste verdieping.

Boek deze kamer

Kamer 3

Kamer 3 is een knusse kamer met lits jumeaux / 2 boxsprings, gelegen op de eerste verdieping. De kamer heeft een privé badkamer aan de overkant van de gang. Ook te boeken als één-persoonskamer.

Boek deze kamer

Kamer 4

Kamer 4 is een ruime en lichte kamer op de tweede verdieping. In de kamer staat een extra lang tweepersoonsbed (lengte 2,20m). Er is een moderne badkamer met douche en apart toilet op de kamer.

Boek deze kamer

Appartement I

Appartement 1 is een luxe appartement gelegen op het zuiden met een eigen terras van ca 25 m2 en een schitterend uitzicht.

Boek dit appartement

Appartement II

Appartement 2 ligt aan de straatzijde en heeft een totale oppervlakte van circa 45 m2.

Boek dit appartement