Contact

Het maken van een reservering kan direct via onze website. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Table with view

Klif 1, Logies & ontbijt

Maarten & Marianne van Velzen

 *
 *
Ik ga akkoord met het Privacy beleid

Onze studio's en appartementen

Klif 1 heeft vier comfortabele tweepersoons studio's en twee appartementen. De studio's en appartementen hebben elk hun eigen karakter waarin, naar wij hopen, iedereen zich thuis kan voelen. Gratis WiFi door het hele pand is een vanzelfsprekendheid, evenals het (h)eerlijke ontbijt met vele lokale Texelse producten.

Studio 1

Studio 1 is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee eenpersoons boxsprings bedden, compleet keukenblok en eetgelegenheid. De studio heeft aansluitend badkamer, voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. 

Boek deze studio

Studio 2/3

Studio 2/3 is een studio die bestaat uit twee delen. Leefdeel met gezellige zithoek, keukenwand en eetgelegenheid en een slaapdeel met comfortabel boxspring bed. Badkamer is separaat maar privé. De studio is gelegen op de eerste verdieping.

Boek deze studio

Studio 4

Studio 4 is de enige studio op de tweede verdieping. De sfeervolle studio bestaat uit een cosy slaapnis met boxspring bed (140/200), zeer compleet keukenblok, eettafel en een moderne badkamer met douche en apart toilet.

Boek deze studio

Appartement I

Appartement 1 is een luxe appartement gelegen op het zuiden met een eigen terras van ca 25 m2 en een schitterend uitzicht.

Boek dit appartement

Appartement II

Appartement 2 ligt aan de straatzijde en heeft een totale oppervlakte van circa 45 m2.

Boek dit appartement