Uw gastvrouw en gastheer

Mogen wij ons even voorstellen, Maarten en Marianne van Velzen. Alweer ruim 15 jaar woonachtig op dit prachtige eiland. In 2016 besloten wij na 14 zeer succesvolle jaren in 'Freya Le Bistro' te Den Burg, (een pracht plek vol warme vriendschap, volle borden, gebakken visjes, wijn en bieren) het roer weer eens om te gooien.

Klif 1 logies en ontbijt

Een flinke zoektocht door half Europa naar een mooie toeristische accommodatie, eindigde op - u raadt het al - Texel. De naam “Klif 1 logies &ontbijt” in Den Hoorn in het mooie zuiden van Texel.

 

Aangezien we al heel wat jaartjes meelopen op ons mooie eiland kunnen we u uiteraard ruim voorzien van informatie wat betreft leuke wandelingen, boottochtjes en de beste adressen voor Texels lam, - kaas, - asperges ect.

 

Kortom hier op de Klif 1, aan de rand van Nationaal Park de Duinen van Texel (op 2,5 km van het Noordzeestrand) kunt u genieten van de mooie dingen des levens.

 

Een tripje waard? Wij denken van wel!

 

Maarten & Marianne van Velzen

Onze kamers en appartementen

Klif 1 heeft vier comfortabele gastenkamers en twee appartementen. De kamers en appartementen hebben elk hun eigen karakter waarin, naar wij hopen, iedereen zich thuis kan voelen. Gratis WiFi door het hele pand is een vanzelfsprekendheid, evenals het (h)eerlijke ontbijt met vele lokale Texelse producten.

Kamer 1

Kamer 1 is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een lits jumeaux / 2 boxsprings. De kamer heeft aansluitend een badkamer, voorzien van douche, toilet en wastafel.

Boek deze kamer

Kamer 2

Kamer 2 is een knusse kamer met douche en toilet. Er is een lits jumeaux / 2 boxsprings en de kamer is gelegen op de eerste verdieping.

Boek deze kamer

Kamer 3

Kamer 3 is een knusse kamer met lits jumeaux / 2 boxsprings, gelegen op de eerste verdieping. De kamer heeft een privé badkamer aan de overkant van de gang. Ook te boeken als één-persoonskamer.

Boek deze kamer

Kamer 4

Kamer 4 is een ruime en lichte kamer op de tweede verdieping. In de kamer staat een extra lang tweepersoonsbed (lengte 2,20m). Er is een moderne badkamer met douche en apart toilet op de kamer.

Boek deze kamer

Appartement I

Appartement 1 is een luxe appartement gelegen op het zuiden met een eigen terras van ca 25 m2 en een schitterend uitzicht.

Boek dit appartement

Appartement II

Appartement 2 ligt aan de straatzijde en heeft een totale oppervlakte van circa 45 m2.

Boek dit appartement