Uw gastvrouw en gastheer

Mogen wij ons even voorstellen, Maarten en Marianne van Velzen. Alweer ruim 15 jaar woonachtig op dit prachtige eiland. In 2016 besloten wij na 14 zeer succesvolle jaren in 'Freya Le Bistro' te Den Burg, (een pracht plek vol warme vriendschap, volle borden, gebakken visjes, wijn en bieren) het roer weer eens om te gooien.

Klif 1 Apartments

Een flinke zoektocht door half Europa naar een mooie toeristische accommodatie, eindigde op - u raadt het al - Texel. De naam “Klif 1 Apartments” in Den Hoorn in het mooie zuiden van Texel.

 

Aangezien we al heel wat jaartjes meelopen op ons mooie eiland kunnen we u uiteraard ruim voorzien van informatie wat betreft leuke wandelingen, boottochtjes en de beste adressen voor Texels lam, - kaas, - asperges ect.

 

Kortom hier op de Klif 1, aan de rand van Nationaal Park de Duinen van Texel (op 2,5 km van het Noordzeestrand) kunt u genieten van de mooie dingen des levens.

Een tripje waard? Wij denken van wel!

 

Maarten & Marianne van Velzen

Onze studio's en appartementen

Klif 1 heeft vier comfortabele studio's en twee appartementen. De studio's en appartementen hebben elk hun eigen karakter waarin, naar wij hopen, iedereen zich thuis kan voelen. Gratis WiFi door het hele pand is een vanzelfsprekendheid.

Studio 1

Studio 1 is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over twee eenpersoons boxsprings bedden, compleet keukenblok en eetgelegenheid. De studio heeft aansluitend badkamer, voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. 

Boek deze studio

Studio 2/3

Studio 2/3 is een studio die bestaat uit twee delen. Leefdeel met gezellige zithoek, keukenwand en eetgelegenheid en een slaapdeel met comfortabel boxspring bed. Badkamer is separaat maar privé. De studio is gelegen op de eerste verdieping.

Boek deze studio

Studio 4

Studio 4 is de enige studio op de tweede verdieping. De sfeervolle studio bestaat uit een cosy slaapnis met boxspring bed (140/200), zeer compleet keukenblok, eettafel en een moderne badkamer met douche en apart toilet.

Boek deze studio

Appartement I

Appartement 1 is een luxe appartement gelegen op het zuiden met een eigen terras van ca 25 m2 en een schitterend uitzicht.

Boek dit appartement

Appartement II

Appartement 2 ligt aan de straatzijde en heeft een totale oppervlakte van circa 45 m2.

Boek dit appartement